ODSTOP DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JIH NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE, 

 

Tudi z vašo pomočjo bomo še naprej vsako leto na področju okoljevarstva in zelenih tehnologij izobraževali otroke in mladino.

Donacijo Alpe Adria Green lahko nakažete na TTR:  SI56 3300 0000 6508 788

Vzorec položnice:

Lahko pa donirate tudi preko PEYPAL servisa 

Dragi prijatelji Alpe Adria Green,

gotovo veste, da lahko vsak državljan RS do 0,5 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun RS. 

Svojo dohodnino lahko namenite tudi Društvu Alpe Adria Green, v katerem že petnajst let delujemo okoljevarstveniki, ki med drugim tudi izobražujemo najmlajše, da bodo znali očuvati okolje in naravo tudi za bodoče generacije. 

Spodaj najdete obrazec za odstop dohodnine našemu društvu. Prosimo, dopolnite ga s svojimi podatki, podpišite in še danes pošljite na naš naslov: Alpe Adria Green, cesta Franceta Prešerna 26, 4270 Jesenice. 

Obrazec za namenitev dohodnine             - klikni na znak  Hvala vam za vašo podporo!

ALI ODDAJTE ZAHTEVEK ZA 0,5 DOHODNINE PREKO SPLETA, ZATO POTREBUJETE SVOJ CERTIFIKAT V OBRAZEC VPIŠITE NAŠO DAVČNO ŠTEVILKO 78020239 IN NAPIŠITE 0,5 - KLIKNI NA BESEDILO

 V AAG delujemo samo prostovoljci, brez redno zaposlenih več na:  

Vaše prispevke uporabimo za:

 Izobraževanje otrok 
Brezplačna pravna svetovanja
Mediacije na področju okoljevarstva, ....  

V letu 2017 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov "0,5%" izobrazili na enotedenskem izobraževanju 17 dijakov iz srednjih tehničnih šol in 8 njihovih mentorjev kako se predela avto z bencinskim motorjem v avto z električnem motorjem.

Več na: http://info630882.wixsite.com/alpeadriagreen/projekt-eko-sklad

V letu 2018 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov "0,5%" izobrazili na enotedenskem izobraževanju 22 dijakov iz srednjih tehničnih šol in 6 njihovih mentorjev kako se izdela e-plnilnica za avto z električnem motorjem.

Več na:https://alpeadriagreen.wordpress.com/2019/01/31/zakljucek-projekta-e-pol-razvoj-in-izdelava-pilotnih-polnilnih-postaj-za-polnjenje-elektricnih-vozil-kot-ucnih-pripomockov-za-dijake-tehnikih-poklicnih-ol/

V letu 2019 in letu 2020 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov "0,5%" nadaljevali z aktivnostmi ozaveščanja in izobraževanja dijakov srednjih tehničnih šol, tokratni projekt pa vključuje tudi ranljive skupine in sicer tiste invalide, ki nujno potrebuje invalidske vozičke za vsakdanjo mobilnost. Tokratni projekt obsega naslednje aktivnosti:

– Načrtovanje, dimenzioniranje in izdelava elektro pogona za invalidski voziček

– Predelava in nadgradnja 6 invalidskih vozičkov z elektro sistemi za lažjo in bolj učinkovito mobilnost

 

Foto AAG: Predelava invalidskega vozička na električni pogon

Cilj projekta je usposobiti in izobraziti dijake srednjih tehniških šol za načrtovanje in ravnanje z vsemi električnimi vozili, ne samo z električnimi avti. Še posebej zaželeno je poznavanje električnih vozil – invalidskih vozičkov, na katerih lahko inovacije in predelava prinese lažjo uporabo in večje zadovoljstvo tudi njihovim uporabnikom – invalidom.

Večna:  https://alpeadriagreen.wordpress.com/2019/11/29/dimenzioniranje-e-pogonov-za-poklicne-ole-invalidski-vozicki/

Vprašajte nas na e-pošto: info@alpeadriagreen.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now