top of page
O nas

Namen ustanovitve ALPE ADRIA GREEN  org. je bil povezovanje pri reševanju skupnih ekoloških problemov na tem območju. AAG orje ledino na novih povezavah in novem načinu dela na ekološkem področju. Z tem načinom poskušamo tudi zbliževati ljudi iz različnih jezikovnih in etičnih skupin na drugačen način, ki ni vezan samo na gospodarstvo in denar, da bi v praksi povezali narode v evropski skupnosti pa tudi izven nje.

Smo asociacija nevladnih organizacij, društev, zelene industrije, posameznikov in podjetnikov, ki imajo skupne okoljevarstvene interese. Delujemo v vseh državah bivše Jugoslavije in Italiji, kjer imamo svoje podružnice, v Sloveniji pa delujemo kot nevladna organizacija v javnem interesu na področju narave in na področju okolja.

V AAG delujejo prostovolci, ki v svojem rednem delavnem razmerju delujejo v različnih poklicih od odvetnikov, kemikom, gozdarjev, energetikov….. do mladih, ki še obiskujejo srednje šole, visoke šole in fakultete.

AAG je povezan v asociacije TCKTCKTCK, EPAW, WORD COUNCIL FOR NATURE,...

Podprite nas

Alpe Adria Green je okoljevarstvena organizacija, ki se brez redno zaposlenih, bori se za ohranitev okolja in človeku vrednega življenja za prihodnje generacije. Svoje delovanje financirajo s pomočjo občanov preko:

  • članarin in

  • od dela dohodnine, ki jo lahko daste AAG, namesto državi in tako zagotovite, da bo vaš denar namenjen zagotavljanju vaše in prihodnosti vaših otrok, da bodo živeli v čistem in zdravem okolju.

 

Kot posamezniki (dohodninski zavezanci) lahko del svoje dohodnine (1,0%) namenite komur želite. Na spisku upravičencev so zbrana društva, ki imajo podeljen status delovanja v javnem interesu. Ta status ima tudi Alpe Adria Green.

 

 

TTR: SI56 0433 1000 2988 394 

doh_don.i.sl-1 -page-001.jpg
Pristopna izjava

V kolikor imate tudi vi podobno mišljenje, kot člani AAG se nam priključite. V AAG se lahko vključijo posamezniki, društva ali civilne iniciative. 

SKUPAJ BOMO MOČNEJŠI

Letna članarina znaša 5 EUR

Upokojenci, Dijaki, študenti in brezposelni ne plačajo članarine!

TTR: SI56 0433 1000 2988 394 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PODPRITE AAG!

donate-page-001.jpg
PLAČILNI NALOG - ČLANARINA.jpg
qr-code - PLAČILO ČLANARINE AAG.jpg
aag - reklama 1%.jpg

PROJEKT E-MOBILNOST

BLOG - SVEŽE NOVICE AAG SO NA POVEZAVI:
https://alpeadriagreen.wordpress.com/

ELEKTRIČNA MOBILNOST

 

 

 

 

 

Z DONACIJO LAHKO PODPRETE NAŠE DELO

ALI PA PRISPEVEK NAKAŽITE NA TTR RAČUN

TTR:

SI56 0433 1000 2988 394 

ZAKLJUČNA KONFERENCA E-VOZ

NASTANEK FOSILA PRIHODNOSTI

šKRLATNO SPOROČILO IZ ŠKOLJKE

Pišite nam 

Thanks for submitting!

@2020 Alpe Adria Green

bottom of page