top of page

 

                

 

 

 

Vabimo vas, da naša okoljevarstvena prizadevanja podprete z rednimi mesečnimi prispevki in tako postanete PARTNER in SRCE društva Alpe Adria Green. Kot neprofitna, nepridobitna in od državnega aparata neodvisna organizacija, ki obeležuje več kot dve desetletji svojega obstoja, lahko razvijamo in izvajamo svoje okoljevarstvene in naravovarstvene programe, aktivnosti in načrte le z vašo pomočjo.

Podajte nam svojo moč tako, da izpolnite spodnji obrazec in nam ga pošljete:

  • preko elektronske pošte na: info@alpeadriagreen.com ali

  • po klasični pošti v kuverti na: Cesta Franceta Prešerna 26, 4270 Jesenice ali

  • dostavite osebno v naši pisarni na naslovu Cesta Borisa Kidriča 37c, 4270 Jesenice, v času uradnih ur (ponedeljek, sreda in petek od 9:00 do 13:00), kjer lahko dobite že natisnjene obrazce. Z veseljem vam bomo pomagali tudi pri njihovem izpolnjevanju.

Trajni nalog lahko kadarkoli prekličete z izpolnjenim obrazcem.

VEČ O PARTNESTVU NAJDETE NA TEJ POVEZAVI - KLIKNI

Naprošamo, da soglasje izpolnite Z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI.

Najlepša hvala!

Vaše prispevke uporabimo za:

 Izobraževanje otrok 
Brezplačna pravna svetovanja
Mediacije na področju okoljevarstva, ....  

V letu 2017 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov "0,5%" izobrazili na enotedenskem izobraževanju 17 dijakov iz srednjih tehničnih šol in 8 njihovih mentorjev kako se predela avto z bencinskim motorjem v avto z električnem motorjem.

Več na: http://info630882.wixsite.com/alpeadriagreen/projekt-eko-sklad

Srednja-poklicna-in-strokovna-sola-Bezig

V letu 2018 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov "0,5%" izobrazili na enotedenskem izobraževanju 22 dijakov iz srednjih tehničnih šol in 6 njihovih mentorjev kako se izdela e-plnilnica za avto z električnem motorjem.

Več na:https://alpeadriagreen.wordpress.com/2019/01/31/zakljucek-projekta-e-pol-razvoj-in-izdelava-pilotnih-polnilnih-postaj-za-polnjenje-elektricnih-vozil-kot-ucnih-pripomockov-za-dijake-tehnikih-poklicnih-ol/

e-voz.jpg

V letu 2019 in letu 2020 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov "0,5%" nadaljevali z aktivnostmi ozaveščanja in izobraževanja dijakov srednjih tehničnih šol, tokratni projekt pa vključuje tudi ranljive skupine in sicer tiste invalide, ki nujno potrebuje invalidske vozičke za vsakdanjo mobilnost. Tokratni projekt obsega naslednje aktivnosti:

– Načrtovanje, dimenzioniranje in izdelava elektro pogona za invalidski voziček

– Predelava in nadgradnja 6 invalidskih vozičkov z elektro sistemi za lažjo in bolj učinkovito mobilnost

 

Foto AAG: Predelava invalidskega vozička na električni pogon

Cilj projekta je usposobiti in izobraziti dijake srednjih tehniških šol za načrtovanje in ravnanje z vsemi električnimi vozili, ne samo z električnimi avti. Še posebej zaželeno je poznavanje električnih vozil – invalidskih vozičkov, na katerih lahko inovacije in predelava prinese lažjo uporabo in večje zadovoljstvo tudi njihovim uporabnikom – invalidom.

Večna:  https://alpeadriagreen.wordpress.com/2019/11/29/dimenzioniranje-e-pogonov-za-poklicne-ole-invalidski-vozicki/

Vprašajte nas na e-pošto: info@alpeadriagreen.com

Postani partner.jpg
bottom of page