top of page

 

 

 

 

 

 

 

ODSTOP DELA DOHODNINE DRUŠTVU ALPE ADRIA GREEN, KI JO NAMENJAMO ZA PRIHODNOST VAŠIH OTROK IN VNUKOV – NIČ NE STANE

Dragi prijatelji Alpe Adria Green,

gotovo veste, da lahko vsak državljan RS do 1,0 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun RS. 

Še do 31.05.2021 imate čas, da svojo dohodnino namenite Društvu Alpe Adria Green, v katerem že dvajset let delujemo okoljevarstveniki, ki med drugim tudi izobražujemo najmlajše, da bodo znali očuvati okolje in naravo tudi za bodoče generacije. Sredstva 1,0% namenjamo tudi za financiranje brezplačne pravne pomoči.

Spodaj najdete obrazec za odstop dohodnine našemu društvu. Prosimo, dopolnite ga s svojimi podatki, podpišite in še danes pošljite na naš naslov: Alpe Adria Green, cesta Franceta Prešerna 26, 4270 Jesenice. Obrazec lahko skenirate in ga pošljete po e-pošti na info@alpeadriagreen.com

Obrazec za namenitev dohodnine                 klikni na znak.

Hvala vam za vašo podporo!

​​​ALI ODDAJTE ZAHTEVEK ZA 1,0 DOHODNINE PREKO SPLETA, ZATO POTREBUJETE SVOJ CERTIFIKAT V OBRAZEC VPIŠITE NAŠO DAVČNO ŠTEVILKO 78020239 IN NAPIŠITE 1,0% - KLIKNI NA BESEDILO

 V AAG delujemo samo prostovoljci, brez redno zaposlenih več na:  

Alpe Adria Green lahko podprete z donacijo. Donacijo nakažete na: 

TTR:  SI56 3300 0000 6508 788

Vzorec položnice:

 

 

 

Ali podprite AAG z donacijo preko

aag - reklama 1%.jpg
položnica AAG.jpg
paypal.jpg
donate-page-001.jpg
Vaše prispevke uporabimo za:

 Izobraževanje otrok 
Brezplačna pravna svetovanja
Mediacije na področju okoljevarstva, ....  

V letu 2017 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov "0,5%" izobrazili na enotedenskem izobraževanju 17 dijakov iz srednjih tehničnih šol in 8 njihovih mentorjev kako se predela avto z bencinskim motorjem v avto z električnem motorjem.

Več na: http://info630882.wixsite.com/alpeadriagreen/projekt-eko-sklad

Srednja-poklicna-in-strokovna-sola-Bezig

V letu 2018 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov "0,5%" izobrazili na enotedenskem izobraževanju 22 dijakov iz srednjih tehničnih šol in 6 njihovih mentorjev kako se izdela e-plnilnica za avto z električnem motorjem.

Več na:https://alpeadriagreen.wordpress.com/2019/01/31/zakljucek-projekta-e-pol-razvoj-in-izdelava-pilotnih-polnilnih-postaj-za-polnjenje-elektricnih-vozil-kot-ucnih-pripomockov-za-dijake-tehnikih-poklicnih-ol/

e-voz.jpg

V letu 2019 in letu 2020 smo s pomočjo tudi vaših prispevkov "0,5%" nadaljevali z aktivnostmi ozaveščanja in izobraževanja dijakov srednjih tehničnih šol, tokratni projekt pa vključuje tudi ranljive skupine in sicer tiste invalide, ki nujno potrebuje invalidske vozičke za vsakdanjo mobilnost. Tokratni projekt obsega naslednje aktivnosti:

– Načrtovanje, dimenzioniranje in izdelava elektro pogona za invalidski voziček

– Predelava in nadgradnja 6 invalidskih vozičkov z elektro sistemi za lažjo in bolj učinkovito mobilnost

 

Foto AAG: Predelava invalidskega vozička na električni pogon

Cilj projekta je usposobiti in izobraziti dijake srednjih tehniških šol za načrtovanje in ravnanje z vsemi električnimi vozili, ne samo z električnimi avti. Še posebej zaželeno je poznavanje električnih vozil – invalidskih vozičkov, na katerih lahko inovacije in predelava prinese lažjo uporabo in večje zadovoljstvo tudi njihovim uporabnikom – invalidom.

Večna:  https://alpeadriagreen.wordpress.com/2019/11/29/dimenzioniranje-e-pogonov-za-poklicne-ole-invalidski-vozicki/

Vprašajte nas na e-pošto: info@alpeadriagreen.com

bottom of page